• PRO TV
  • Victoria Beckham, îngrijorător de slabă la sală. Creatoarea de modă a împlinit 49 de ani

Victoria Beckham, îngrijorător de slabă la sală. Creatoarea de modă a împlinit 49 de ani

Victoria Beckham, îngrijorător de slabă la sală. Creatoarea de modă a împlinit 49 de ani

E deja legendă faptul că Victoria Beckham mănâncă doar pește cu legume la abur, ceea ce probabil că nu este departe de adevăr. Creatoarea de modă are o siluetă suplă, care să demonstreze această teorie :) De ziua ei totuși a făcut o mică excepție și a mâncat o felie de tort :) 

Victoria Beckham își întreține “silueta zero” cu o dietă drastică, dar și cu un program strict de fitness. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram că acum trece printr-o perioadă în care vrea să fie mai puternică și  își lucrează masa musculară.

“Fac sesiuni zilnice de fitness, pe care le variez pentru a lucra părți diferite ale corpului. Azi lucrez exerciții de forță pentru partea superioară, combinate cu unele de rezistență”, le-a spus Victoria fanilor.

Pentru energie, Victoria consumă un shake proteic, pe baza de zer, alături de o banană și o mână de oleaginoase.

 

Vedeta tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere într-o destinație exotică, alături de familie. Victoria a împlinit 49 de ani și ia masuri anti îmbătrânire – de curând a dezvăluit că și-a făcut un tratament cu laser pentru piele care a costat-o circa 2000 de euro. “Laser resurfacing” este un tratament avansat de întinerire a pielii, care are ca scop eliminarea liniilor fine, a ridurilor, netezirea pielii și uniformizarea decolorării.

Victoria a vorbit despre tratamentul ei nonchirurgical cu un celebru medic estetician, într-un videoclip încărcat pe rețelele de socializare, unde el a asigurat-o că „efectiv nu va îmbătrâni”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni