• PRO TV
  • Selfie-ul cu Selena Gomez care a strâns aproape 8 milioane de like-uri în 8 ore. Cum s-a pozat vedeta

Selfie-ul cu Selena Gomez care a strâns aproape 8 milioane de like-uri în 8 ore. Cum s-a pozat vedeta

Selfie-ul cu Selena Gomez care a strâns aproape 8 milioane de like-uri în 8 ore. Cum s-a pozat vedeta

Pe locul 3 în topul celor mai urmărite persoane pe Instagram, după Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, Selena Gomez a reușit să strângă un număr impresionat de like-uri la un selfie aparent banal.

Selena Gomez s-a fotografiat într-un maiou mulat, dintr-un unghi în care a aprins imaginația fanilor. Selfie-ul a strâns 7.8 milioane de like-uri în numai 8 ore. Admiratorii artistei au profitat imediat de ocazie ca să o “atace” pe marea rivală a Selenei, Hailey Bieber, actuala soție a lui Justin Bieber. Hailey e acuzată că o imită pe Selena în tot ce face.

“Iată o imagine pe care Hailey nu o va putea copia”, au glumit fanii, fand referire la formele generoase ale Selenei.

De curând, au apărut zvonuri în presa tabloidă conform cărora Selena Gomez ar fi într-o relație cu Zayn Malik. Artista este una dintre cele 18 persoane pe care Zayn Malik le urmărește pe Instagram. În trecut, Selena ar fi avut o relație și cu fostul coleg de trupa al lui Zayn, Niall Horan.

Despre Zayn Malik se știe că are o fetiță cu supermodelul Gigi Hadid. Nu ar fi prima oara când Selena “atentează” la iubiții fetelor Hadid. Aceasta a avut o relație și cu The Weeknd, fostul iubit al Bellei Hadid.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni