• PRO TV
  • Jorge, portretul unei familii fericite! Ce mesaj i-a transmis fiicei sale vitrege în ziua în care a împlinit 21 de ani

Jorge, portretul unei familii fericite! Ce mesaj i-a transmis fiicei sale vitrege în ziua în care a împlinit 21 de ani

Jorge, portretul unei familii fericite! Ce mesaj i-a transmis fiicei sale vitrege în ziua în care a împlinit 21 de ani

Jorge nu este împlinit doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental și se poate mândri cu o familie absolut superbă! Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ramona Prodea, o afaceristă de succes despre care a declarat că este “cea mai specială și spectaculoasă femeie pe care am cunoscut-o eu vreodată”.

Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar patru ani mai târziu Jorge a devenit tătic de băiat. Artistul mai are o fiică, pe nume Karina, din căsnicia cu Alina Laufer. 

Jorge este tată vitreg și pentru Ilinca, fiica Ramonei dintr-o relație anterioară. 

Tânăra a împlinit 21 de ani, iar Jorge a postat un mesaj emoționant în dreptul unei fotografii în care apare alături de toată familia. 

“La mulți ani @ilypeinsta. Avea doar 7 ani când am cunoscut-o și azi face 21. Am descoperit amândoi ce înseamnă o iubire pe care nu o puteam simți decât împreună, iubirea necondiționată pentru copilul care nu e al meu și acceptarea și iubirea unui tată vitreg și un “intrus” în relația ei cu mama. Cuvintele spun prea puțin față de ceea ce simt pentru sufletul ăsta frumos. Te iubesc”, a scris Jorge în dreptul imaginii care a adunat mii de inimoare. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE (@jorgeofficial.ro)

“Ce frumoși sunteți! o familie exemplară! la mulți ani fetei voastre, a crescut într-o familie cu valori și asta e baza pentru viitor!”, “O familie minunată! Să fiți fericiți!”, “O familie superbă! Cât despre faptul că te-a acceptat în relația cu mama ei arata ce educație frumoasă a primit și ce suflet frumos are. La mulți ani!”, “Felicitări pentru asumarea unei astfel de relații. Ani fericiți, cu sănătate și nenumărate bucurii!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Jorge. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni