• PRO TV
  • A rămas îngrozit! Ce a găsit un bărbat într-o pungă de banane de la supermarket

A rămas îngrozit! Ce a găsit un bărbat într-o pungă de banane de la supermarket

A rămas îngrozit! Ce a găsit un bărbat într-o pungă de banane de la supermarket

Un bărbat a rămas șocat când a văzut ce se află în pungă cu banane cumpărată de la supermarket. Acesta conținea un păianjen enorm ce avea un sac cu 200 de ouă.

Craig Harrison, în vârstă de 35 de ani, din Windsor, Anglia, a rămas ingroit când a descoperit ce se află într-o punga cu banane cumpărată de la supermarket. Acesta a văzut că acolo se află un păianjen gigant doar după ce a desfăcut și a mâncat o banană. Ba mai mult, Craig a fost șocat să vadă că femela păianjen depusese și un sac cu ouă.

Pus în fața acestei situații, bărbatul a depus o plângere la supermarket, pentru a primi o compensație. El a reușit să pună păianjenul într-o caserolă pentru a-l putea trimite la serviciul de dezinsecție al supermarketului,  care ar fi confirmat că arahnidul provenea de la furnizorii de banane din Republica Dominicană, potrivit Dailymail.

Păianjenul a fost identificat ca fiind unul din specia vânător de către Societatea Zoologică din Londra. Mușcătura lor veninoasă nu este mortală, dar poate provoca vărsături, dureri de cap și palpitații cardiace.

Se pare că cei de la Tesco i-au cerut scuze bărbatului și i-a oferit 100 de lire sterline drept compensație după experiența sa neplăcută, însă acesta a spus că vrea mai mult de atât, întrucât banii  "nu ajung nici măcar pentru a face o cumpărătură săptămânala" și că ar fi putut fi rănit dacă ar fi fost mușcat de păianjen.

De asemenea, potrivit publicației de mai sus furnizorul de banane al supermarketelor Tesco a intensificat controalele pentru a împiedica păianjenii să ajungă în Marea Britanie.

Sursă foto: Shutterstock

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni