• PRO TV
  • Simona Halep ar fi fost înșelată și părăsită! Acum a ieșit la iveală tot adevărul

Simona Halep ar fi fost înșelată și părăsită! Acum a ieșit la iveală tot adevărul

Simona Halep ar fi fost înșelată și părăsită! Acum a ieșit la iveală tot adevărul

Este iubită de o țară întreagă, are o carieră de succes, dar nu a demonstrat că îi merge bine și pe plan amoros. Simona Halep a întâlnit decepția în dragoste înainte de a se căsători cu Toni Iuruc, afaceristul machedon de care a și divorțat ulterior. Abia acum au ieșit la iveală detalii picante din viața intimă a celei mai iubite tenismene din România!

Discretă din fire, Simona Halep a știut cum să își ascundă cel mai bine sentimentele, mai ales atunci când așteptările i-au fost înșelate. Înainte de mariajul cu Toni Iuruc, sportiva a fost îndrăgostită până peste cap de fiul lui Teia Sponte, fost oficial la FCSB și apropiat al latifundiarului Gigi Becali. Nu de puține ori au fost văzuți împreună, însă tenismena a refuzat să vorbească despre acest lucru, detaliile picante din acea perioadă ieșind abia acum la suprafață.

Despre Coste Sponte și Simona Halep se scria, în anul 2015, că vor ajunge în fața altarului, însă lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. Iubitul de atunci al tensimenei întâlnise o altă femeie, așa că a înșelat-o și părăsit-o pe Simona Halep, notează cancan.ro. Despre acest subiect a vorbit chiar bunica acesteia, la scurt timp după ce între cei doi s-a produs ruptura.

„Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni