• PRO TV
  • Mama tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, declarații dureroase la capelă: „Era iubit de toată lumea”

Mama tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, declarații dureroase la capelă: „Era iubit de toată lumea”

Mama tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, declarații dureroase la capelă: „Era iubit de toată lumea”

Alexandru Murgu, bărbatul în vârstă de 33 de ani accidentat mortal de Monica Odagiu pe 9 aprilie, în apropierea unei stații STB de pe strada Știrbei Vodă, a fost depus la Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul din Bulevardul Iuliu Maniu.

Printre perietenii și apropiații aflați la capelă, unde este depus trupul neînsuflețit al lui Alexandru, s-a aflat și mama lui, Florentina Murgu, care a acceptat să vorbească cu reporterii Impact despre ultima perioadă din viața băiatului.

Distrusă de durere, femeia a mărturisit că fiul său nu s-a sinucis și nici nu a fost dat afară de la muncă, așa cum s-a speculat la scurt timp după tragedia care a șocat o țară întreagă.

„În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta!.

Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! E a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a mărturisit Florentina Murgu pentru sursa citată anterior.

Alexandru Murgu va fi înmormântat la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei. 

Dan, verișorul lui Alexandru: „A fost un băiat cuminte, ascultător”

Și verișorul lui Alexandru, Dan, a declarat că tânărul nu a avut nicio intenție de sinucidere. Potrivit acestuia, bărbatul de 33 de ani se simțea foarte rău din cauza faptului că înainte cu o seară consumase băuturi alcoolice. Aflat în stația STB, i s-a făcut foarte rău, s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii. 

„El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni.

Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”,  a declarat Dan, vărul lui Alex.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni