• PRO TV
  • Alina Sorescu va petrece Paștele fără fiicele sale: „Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum!”

Alina Sorescu va petrece Paștele fără fiicele sale: „Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum!”

Alina Sorescu va petrece Paștele fără fiicele sale: „Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum!”

Alina Sorescu trece prin momente dificile, iar anul acesta va fi nevoită să petreacă pentru prima dată Sărbătorile Pascale fără fetițele sale: Carolina și Raisa. Artista este în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, iar instanța a decis să custodie comună în cazul celor două fetițe ale cuplului. 

La jumătatea lunii martie, Alina Sorescu a anunțat că judecătorii au hotărât ca fetițele sale să locuiască o săptămână la ea și o săptămână la Alexandru Ciucu. Nemulțumită, artista a făcut apel, însă până la următorul termen trebuie să le împartă pe fetițe cu fostul ei soț.

„Cea mai delicată perioadă din viața mea este acum. Nu pot să spun că am trecut prin încercări. Acum este o situație nouă cu care mă confrunt și din care încerc să ies încrezătoare. Fetițele îmi dau putere, activitatea mea profesională, muzica îmi dă putere, publicul”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Wowbiz.

Artista a mărturisit că de Paște va merge merge la părinții ei, la Roșiorii de Vede. 

„E o primă sărbătoare mai altfel, pentru că nu vor fi fetițele cu mine de acest Paște, dar voi merge la familia mea extinsă de la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de mic copil și fiecare sărbătoare a fost așa cum trebuie să fie, cu toate generațiile la aceeași masă”, a adăugat cântăreața. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pună punct relației după o căsnicie de 12 ani. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni