• PRO TV
  • Jamila, prima reacție după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe internet: „Este loc pentru toată lumea”

Jamila, prima reacție după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe internet: „Este loc pentru toată lumea”

Jamila, prima reacție după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe internet: „Este loc pentru toată lumea”

Jamila, bucătăreasa cu cel mai cunoscut canal culinar de YouTube de la noi din țară, a reacționat la scurt timp după ce Liviu Dragnea, fostul potician condamnat la închisoare 3 ani și 6 luni, și-a lansat propria emisiune culinară.

Liviu Dragnea a renunțat la politică, și-a pus șorțul de bucătărie și a ajuns subiect de glume pe internet. Fostul politician și-a deschis un canal culinar pe YouTube, acolo unde se filmează în timp ce gătește diferite rețete simple, sănătoase și ușor de preparat, după cum își face el reclamă.

Comentariile la adresa lui nu au întârziat să apară, mulți internauți comparându-l pe fostul lider politic, mai în glumă, mai în serios, cu Jamila, una dintre cele mai cunoscute bucătărese de la noi. Aceasta a recunoscut ulterior că a fost bombardată cu tot felul de mesaje din partea fanilor, care îi cereau să comeneze cât se poate de sincer noua ocupație a lui Liviu Dragnea.

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete, toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine.

Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea.

Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube”, a spus Jamila într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni