• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger s-a apucat să repare o groapă pe o stradă din Los Angeles. Actorul a oferit un exemplu pentru comunitate

Arnold Schwarzenegger s-a apucat să repare o groapă pe o stradă din Los Angeles. Actorul a oferit un exemplu pentru comunitate

Arnold Schwarzenegger s-a apucat să repare o groapă pe o stradă din Los Angeles. Actorul a oferit un exemplu pentru comunitate

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, și-a uimit admiratorii cu un video pe care l-a postat pe conturile sale de socializare. Celebrul actor s-a apucat să repare o groapă în cartierul în care locuiește, în Los Angeles.

Nu te-ai aștepta să vezi o celebritate, așa cum este Arnold Schwarzenegger, cu lopata sau cu mătura în mână. Ei bine, s-a întâmplat acum o zi, când actorul a dorit să fie un exeplu pentru comunitate prin gestul său. (Vezi mai multe imagini în galeria foto)

Astăzi, după ce tot cartierul a fost supărat de această groapă uriașă, care strică mașinile și bicicletele de săptămâni întregi, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o. Întotdeauna spun să nu ne plângem, să facem ceva în privința asta. Poftim”, a scris el în dreptul unui video. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)




„Ești un adevărat bărbat, Arnold!”, „Bună treabă! Vecinii ar trebui să fie recunoscători”, „Este timpul ca @schwarzenegger să-și reia din nou biroul guvernatorului”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Arnold Schwarzenegger și-a câștigat faima la Hollywood ca actor în filme de acțiune, după ce a fost sportiv de performanță. El a fost guvernator al statului California, între anii 2003-2010, având două mandate.
 

Sursă foto: Instagram/ schwarzenegger

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni