• PRO TV
  • Cea mai bogată româncă a organizat o petrecere grandioasă de ziua soțului. Cum a dansat Anca Verma pe ritmuri indiene

Cea mai bogată româncă a organizat o petrecere grandioasă de ziua soțului. Cum a dansat Anca Verma pe ritmuri indiene

Cea mai bogată româncă a organizat o petrecere grandioasă de ziua soțului. Cum a dansat Anca Verma pe ritmuri indiene

Abhishek Verma, unul dintre cei mai bogați oameni din India, și-a sărbătorit recent cea de-a 55-a aniversare. Soția lui, românca Anca Verma, și-a surprins invitații cu un dans pe ritmuri indiene, într-o ploaie de confetti aurii. 

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerată cea mai bogată româncă din lume. În 2006 s-a căsătorit cu indianul Abhishek Verma și s-a stabilit la New Delhi. Familia locuiește într-un lux cum vezi doar în filme și este păzită de zeci de bodyguarzi. 

Recent, la ziua de naștere a soțului, Anca Verma a organizat o petrecere grandioasă și a dansat asemenea unei adevărate indience. Ea a purtat o ținută tradițională aurie. Pe lângă muzica indiană, un DJ și câteva dansatoare i-au distrat pe oaspeți până dimineață. 



Fiind o persoană foarte populară în India, Anca Verma îi ține mereu la curent pe admiratori cu evenimentele importante din viața ei, publicând imagini foto și video pe contul de socializare Instagram. 



Anca s-a remarcat în lumea modelingului, după ce a câștigat titlul de Miss România, dar în scrut timp a renunțat la această activitate. Ea a absolvit Universitatea din Galați și a obținut un master în inginerie. Ea este cu 20 de ani mai tânără decât soțul ei. Cu toate acestea, vârsta nu a contat prea mult în relația lor. Cei doi par să fie un cuplu model. Anca i-a devenit lui Abhishek nu doar soție, dar și partener de afaceri. Ei au împreună o fiică, pe nume Nikki. În imaginea de mai jos, familia sărbătorește Paștele catolic. 


Citește și: Cum arată viața celei mai bogate românce. Anca Verma locuiește într-un palat și este păzită de zeci de bodyguarzi

Sursă foto: Instagram/ Anca Verma
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni