• PRO TV
  • (P) Cum alegi tortul aniversar în funcție de eveniment – 5 sfaturi pentru o surpriză dulce memorabilă

(P) Cum alegi tortul aniversar în funcție de eveniment – 5 sfaturi pentru o surpriză dulce memorabilă

(P) Cum alegi tortul aniversar în funcție de eveniment – 5 sfaturi pentru o surpriză dulce memorabilă

Cu siguranță tortul este cel mai așteptat moment al unei petreceri aniversare, primit cu mare emoție de sărbătoriți și invitați. Când vrei să îi surprinzi pe cei dragi, îți recomandăm să comanzi un tort pe măsura evenimentului pe care îl organizezi. 

Pentru că tortul aniversar este surpriza dulce mult  așteptată de către invitații tăi, îți dorești să îi surprinzi plăcut prin alegerea unui tort deosebit. Cofetăria Armand are o tradiție de peste 13 ani și este recunoscută pentru folosirea produselor de înaltă calitate și realizarea unui design excepțional al deserturilor în funcție de eveniment. 

Tortul ideal pentru ziua ta

Ai putea considera că este o misiune imposibilă să împaci preferințele tuturor invitaților tăi, însă la cofetăria Armand vei găsi o gamă variată de produse și suport din partea personalului pentru a te asigura că evenimentul tău a fost un real succes!

De cele mai multe ori, un tort care are la bază un blat însiropat, fructat, sau mousse fin de ciocolată belgiană neagră și cremă aerată din ciocolată, cu fructe de pădure, ar trebui să fie pe gustul celor mai mulți invitați. Poți alege un tort clasic sau îmbrăcat cu pastă de zahăr și elemente de decor precum macarons sau acadele, însă nu uita că cea mai importantă este compoziția! 

 

Tortul cu fructe, pentru ziua copiilor

Indiferent ce ar spune, copiii nu mănâncă niciodată prea multe fructe. Și atunci, de ce să nu înnobilezi un tort aniversar cu fructe de sezon? Alege o compoziție ușoară, cu puține ingrediente fără adaos de zahăr, cu o cremă din ciocolată autentică, fructată. 



 

Torturile sunt decorate cu multe fructe proaspete, zmeură dulce-acrișoară, căpșuni parfumate, mure, afine și nelipsitele trufe, macarons și fulgi de ciocolată, iar la cofetăria Armand găsești torturi minunate cu mousse fin de ciocolată și piure de portocale sau căpșuni glazurate care îi vor încânta pe copii!

Pentru o astfel de aniversare, importantă este alegerea tematicii, așa că îți recomandăm să fii la curent cu personajele și eroii pe care copilul tău îi adoră! În materie de culori, modele, texturi și forme, cofetarii Armand au o imaginație bogată, așa că nu ezita să-i pui la încercare! 

Tort-cadou pentru el sau ea

Atunci când vrei să oferi un cadou dulce, încearcă să afli cât mai multe detalii despre persoana sărbătorită. Ce fel de om este, ce pasiuni are și ce dulciuri îi plac. Dacă are și simțul umorului dezvoltat, ai putea alege un tort personalizat dedicat unui medic estetician sau un tort incitant care să stârnească amuzamentul tuturor.

Tortul de botez

Cel mai probabil, tortul va fi gustat de adulți, însă nu trebuie să uiți nici de copiii care vor asista la eveniment. De aceea este recomandat să alegi un desert care să întrunească toate așteptările invitaților. 

Compozițiile fresh, din piureuri de fructe sau fructe întregi, frișcă naturală și ciocolată veritabilă, precum un mousse fin de zmeură, de ciocolată neagră sau ciocolată albă cu căpșuni sunt alegerea potrivită. Apoi, poți alege un decor personalizat care să includă baloane, flori sau personaje din desene animate realizate din marțipan.

Dulciuri de aniversare la serviciu


Pentru ocaziile în care tu și colegii sărbătoriți un moment important din munca voastră, poți alege un candy bar cu produse personalizate, lucrate manual cu multă atenție și măiestrie. Vă puteți delecta cu mini tarte cu ganaj din ciocolată neagră și caramel, minichoux-uri cu praline, căpșuni, cannoli cu pastă pură de fistic, mini pahare cu mousse-uri fine și delicioșii macarons. 

O alegere inspirată și avantajoasă este crearea unui platou aniversar cu mousse-uri fine din diverse tipuri de ciocolată autentică, piureuri din fructe, fulgi de ciocolată, smântână și unt, toate glasate în ganaje cremoase din ciocolată veritabilă și frișcă naturală.

Pentru a marca importanța unui eveniment în cadrul unei companii, un tort corporate, personalizat și etajat va fi cu siguranță elementul surpriză apreciat de către toată echipa!

PS: Cofetăriile Armand sunt în București, în trei locații: Armeneasca, Calea Moșilor și complexul comercial Jolie Ville. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni