• PRO TV
  • Joan Collins, în pantaloni mulați și geacă de piele! Reacția fanilor: "Cum e posibil să arăți așa la 89 de ani?"

Joan Collins, în pantaloni mulați și geacă de piele! Reacția fanilor: "Cum e posibil să arăți așa la 89 de ani?"

Joan Collins, în pantaloni mulați și geacă de piele! Reacția fanilor: "Cum e posibil să arăți așa la 89 de ani?"

Dame Joan Collins are 89 de ani, un soț mai tânăr cu 32 de ani, o stea pe Walk of Fame, un stil vestimentar mereu la modă și un cont de Instagram. Mai mult, se pare că actrița celebră pentru rolul din serialul „Dinastia” deține și secretul tinereții fără bătrânețe. 

Actrița și-a uimit din nou fanii după ce a postat pe contul de socializare câteva imagini alături de soțul ei, Percy Gibson. 

La aproape 90 de ani, Joan Collins arată fabulos! Britanica adoptă un look tineresc și nu se sfiește să poarte pantaloni mulați sau jachete de piele. 

În imaginile care au adunat zeci de mii de like-uri, Joan se mândrește cu jacheta sa vintage, creație Yves Saint Laurent. Actrița și-a completat look-ul cu cizme de piele, pantaloni mulați, o bluză cu inserții transparente, ochelari de soare și cercei supradimensionați.

„Căutând wisteria (n.red glicină), care înflorește doar primăvara!”, a scris Joan în dreptul imaginilor cu care și-a impresionat fanii. 

„Doamne, cum poate această forță a naturii să împlinească 90 de ani în câteva luni?”,  „Incredibilă și un exemplu pentru toată lumea!", „Omg, arăți ca o fată la 20 de ani! Ești uimitoare!”, „Tu nu îmbătrânești?”, „Când a fost poza asta făcută? În 2023? Nu pot să cred... fiul meu de 13 ani mi-a spus că Joan pare mai tânără decât mine!”, „Arăți senzațional!”, „Tu arăți incredibil, iar Percy pare atât de fericit!”, „Cum reușești să arăți așa? Spune-ne secretul!”, „Meriți un premiu pentru cât de bine arăți! Nu-mi vine să cred că poza e actuală! Wow, wow, wow!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Joan de la fanii ei.

Collins a demonstrat că vârsta este doar un număr și Crăciunul trecut, când s-a lăsat fotografiată la piscină. Atunci actrița a apărut într-un costum de baie întreg, cu imprimeu leopard. Vedeta a completat look-ul cu ochelari de soare, ruj roșu și o manichiură într-un roșu aprins. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Dame Joan Collins va împlini 90 de ani în 23 mai 2023. Actrița este la a cincea căsnicie și are o avere de 20 de milioane de dolari. Vedeta a făcut impresie și la Casa Regală Britanică. 

După ce a dansat cu actrița din Dinastia la un turneul regal din 1985, regele Charles al III-lea a spus despre Joan că „era foarte amuzantă și cu un decolteu incredibil!”, scrie Page Six

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni