• PRO TV
  • Avocatul lui Dan Diaconescu, noi declarații despre scandalul sexual în care este implicat fostul jurnalist

Avocatul lui Dan Diaconescu, noi declarații despre scandalul sexual în care este implicat fostul jurnalist

Avocatul lui Dan Diaconescu, noi declarații despre scandalul sexual în care este implicat fostul jurnalist

Dan Diaconescu se află în acest moment în arest la domiciliu, fiind acuzat de săvârșirea unor infracțiuni foarte grave: act sexual cu două minore, în repetate rânduri, și prostituție infantilă.

Dan Diaconescu se află din nou în mijlocul unui scandal mediatic, după ce s-a aflat că în urmă cu câțiva ani, a săvârșit mai multe ilegalități precum act sexual cu minore și prostituție infantilă. După ce a fost reținut timp de câteva ore la o secție de poliție din Constanța, fosta vedetă TV a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile. 

 „A întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Pus în fața faptului împlinit, avocatul lui Dan Diaconescu a declarat că nu a știut că fetele sunt minore, până în momentul în care cele două gemene l-ar fi șantajat pe fostul jurnalist cu un videoclip compromițător. 

,,Dan Diaconescu a aflat că fetele erau minore după momentul șantajului”, ar fi spus avocatul. 

În plus, avocatul lui Dan Diaconescu a menționat că nu poate oferi mai multe amănunte despre situație deoarece „este o cauză care instrumentează presupuse fapte de natură penale”. 

„A existat un filmuleţ, nu ştiu dacă compromiţător, dar a existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj. Dar despre filmuleţ nu pot să vă dau mai multe amănunte şi am să vă spun şi de ce. În primul rând este o cauză care instrumentează presupuse fapte de natură penală săvârşite împotriva unor minori”, a declarat Alexandru Murărescu, potrivit CANCAN.RO.

Sursă foto: Dan Diaconescu/Facebook, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni