• PRO TV
  • Ce arată rezultatele necropsiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Ce arată rezultatele necropsiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Ce arată rezultatele necropsiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Monica Odagiu a fost implicată într-un cumplit accident de mașină, chiar pe străzile Bucureștiului. Aceasta se afla pe strada Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, atunci când în dreptul stației STB Luterană i-a sărit în fața mașinii un bărbat în vârstă de 33 de ani. Deși a încercat să evite impactul, actrița a lovit puternic victima, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. 

Imediat după accident, la fața locului s-au deplasat atât mașini de poliție, cât și o  salvare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Alexandru, bărbatul lovit din plin cu mașina de către Monica Odagiu, iar medicii i-au constatat decesul. Astăzi, 11 aprilie 2023, au apărut primele rezultate ale necropsiei și s-a aflat cu exactitate circumstanța în care bărbatul de 33 de ani s-a stins din viață.

Potrivit medicilor legiști, pe trupul bărbatului a fost identificat un traumatism cranio-cerebral. Zilele următoare, medicii legiști vor ajunge și la rezultatele analizelor toxicologice, care vor arăta dacă bărbatul se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului în momentul impactului. 

În urmă cu o zi, Monica Odagiu a oferit și primele declarații, la puțin timp după ce a avut loc tragedia din zona Ateneului. Actrița a mărturisit, atunci, că tânărul s-ar fi aruncat în fața mașinii pe care o conducea.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, sunt declarațiile efectuate de actriță.

Sursă foto: Monica Odagiu/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni