• PRO TV
  • (P) Ai nevoie de un ghid pentru alegerea unor somiere? Iată ce trebuie să știi!

(P) Ai nevoie de un ghid pentru alegerea unor somiere? Iată ce trebuie să știi!

(P) Ai nevoie de un ghid pentru alegerea unor somiere? Iată ce trebuie să știi!

Scheletul de susținere fixat pe cadrul unui pat peste care se așează salteaua a trecut printr-o serie de transformări în ultimii ani, ajungând în prezent să poată fi achiziționat în diverse forme, de la cele mai simple la cele mai complexe. Banala somieră realizată din lemn și arcuri este acum un adevărat instrument medical ce poate îmbunătăți starea de sănătate, oferind cele mai bune condiții de confort. 

Dacă, deseori, era aproape imposibil pentru persoanele cu dizabilități, supraponderale sau cele care au nevoie de îngrijiri speciale să beneficieze de un sistem adaptat nevoilor lor, azi, situația s-a schimbat! 

Noile modele de somiere vin în ajutorul tuturor celor care își doresc un confort sporit. Cum alegi, însă, varianta potrivită pentru tine, din gama bogată de articole propuse de producători? Iată ce trebuie să știi înainte de a face această achiziție, pentru a te bucura din plin de toate calitățile pe care le oferă!

Care este stilul tău de viață sau ce probleme de sănătate ai?

La cumpărarea modelului dorit trebuie să ai în vedere atât stilul tău de viață, cât și spațiul de care dispui. De asemenea, este deosebit de important să ții cont și de necesitățile organismului tău sau de eventualele recomandări ale medicului, în cazul în care te confrunți cu anumite afecțiuni ce necesită un confort special. 

La categoria somiere, vei găsi o gamă largă de produse, tocmai pentru a putea selecta cea mai potrivită variantă pentru tine. De la modelele din lemn și metalice până la cele electrice și medicale, fiecare exemplar îndeplinește standardele de calitate moderne. Ai, astfel, siguranța achiziționării unui produs executat ca la carte, care îți va aduce numeroase satisfacții pe termen lung. 

Cât timp petreci în pat?

Dacă îți dorești un confort maxim în timpul somnului sau atunci când te odihnești, modelele electrice reglabile sunt cea mai bună alegere! Acest stil este excelent și pentru persoanele care sunt nevoite, din diverse motive, să petreacă mult timp în pat. În acest sens, cei cu dizabilități sau cu anumite afecțiuni, care au mare nevoie de somiere ce se pot rabata la un anumit unghi, le vor găsi mai mult decât utile și practice, acestea fiind o adevărată soluție salvatoare pentru ei. 

Dotări optime pentru persoanele supraponderale 

În această gamă sunt incluse și variantele de somiere pentru persoanele supraponderale. Aceste produse se disting prin lamelele mai late, rezistența sporită și confortul ridicat. 

Articole cu protecții împotriva radiațiilor electromagnetice

Modelele medicale confecționate din lemn de fag sunt considerate produse premium. Lamelele scheletului, acoperite cu foiță de carbon, elimină undele electromagnetice și sunt ideale pentru cei care se feresc de radiații sau care au montate diverse dispozitive din cauza afecțiunilor de care suferă. 

În cazul în care optezi pentru un articol cu aceste caracteristici, folosește doar saltelele din spumă poliuretanică, memory sau cu latex, și mai puțin pe cele cu arcuri. Producătorii recomandă evitarea saltelelor cu arcuri de generație veche, deoarece acestea pot crea câmpuri electromagnetice sau le pot atrage pe cele existente.

Dacă îți dorești un plus de confort atât în timpul somnului, cât și atunci când urmărești emisiunea sau filmul preferat, investește în somiere moderne, cu dotări de ultimă generație. Vei avea astfel, tot sprijinul tehnic pentru a fi mereu în formă!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni