• PRO TV
  • Reacția lui Tudor Chirilă când un fan l-a fotografiat pe ascuns în metrou: "Lipsă de bun simț"

Reacția lui Tudor Chirilă când un fan l-a fotografiat pe ascuns în metrou: "Lipsă de bun simț"

Reacția lui Tudor Chirilă când un fan l-a fotografiat pe ascuns în metrou: "Lipsă de bun simț"

Zilele trecute, Tudor Chirilă a intrat într-o polemică pe rețelele sociale după ce a aflat că o tânără l-a fotografiat în metrou, fără permisiunea sa, și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Tudor Chirilă nu a fost plăcut surprins când a văzut o fotografie cu el în metrou, publicată de o fană pe Facebook și a ținut să atragă atenția acestui fapt printr-o postare pe rețeaua sociala.

„Știi că ai o zi buna; când nu te aștepți îl vezi pe.. Chirilă”, a scris o fană a artistului pe Facebook, unde a adăugat și poza pe care i-a făcut-o acestuia în metrou.

La scurt timp după, Tudor Chirilă a preluat postarea făcută de tânără și a transmis un mesaj care a stârnit o serie de reacții contradictorii din partea fanilor. 

„Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsăeducație„, a spus Tudor Chirilă.

În timp ce unele persoane i-au ținut partea artistului, alții au comentat că nu este nimic greșit în faptul că tânăra a fotografiat o persoană publică.

"Lasă ca nu spus nimic rău, nu înseamnă ca n-are educație, poate chiar te admiră", i-a scris cineva.

„Omul Tudor are dreptul la viață personală…pe mine mă interesează ce cântă, ce joacă …restul e fix treaba lui. Înțelegi?”, a scris altcineva.

Nici tânără care l-a fotografiat nu a rămas indiferentă și a ținut să explice de ce a făcut asta:

"Nu a fost pe ascuns; așa e cu fanii,mai ales că nu sunt obișnuiți să vadă în metrou persoane publice ; chiar îmi spunea o amică în privat că poate o să mă “cerți” mi s-a părut un bun motiv de așa da…că toată lumea acuză aglomerația din București dar nimeni nu face nimic în privința asta”.

Însă Tudor Chirilă s-a menținut ferm pe poziții și nu a scuzat-o pe fană, spunându-i că frumos ar fi fost să-i ceară permisiunea pentru poză:

„Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poți prevala de faptul că e spațiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsă de bun-simț rămâne. Punct”.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni