• PRO TV
  • Anamaria Prodan, mesaj de la mulți ani pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj de la mulți ani pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj de la mulți ani pentru Laurențiu Reghecampf

În perioada sărbătorilor de Paște, tot mai mulți oameni își doresc să lase deoparte grijile și stresul și să se concentreze pe adevăratele lucruri care contează: iubirea, iertarea și înțelegerea persoanelor din jur. Acest exemplu l-a urmat și Anamaria Prodan, care în Duminica Floriilor a postat pe Instagram un mesaj de la mulți ani pentru fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, trăind sub același acoperiș mai bine de 15 ani. Cu toate că nimeni nu se aștepta, în luna octombrie a anului 2021, cei doi își spuneau adio, însă nu oricum! La acea vreme a existat un adevărat scandal provocat de impresară și fostul ei soț din cauza Corinei Caciuc, actuala iubită a lui Reghe. 

Lunile au trecut, iar odată cu ele Anamaria Prodan a dezvăluit că nu îi poartă pică fostului ei iubit. Ba mai mult decât atât, pentru ca faptele să fie în concordanță cu declarațiile, în Duminica Floriilor impresara a postat pe Instagram o fotografie emoționantă în care apărea Reghecampf, alături de fiul lui, Bebeto. Alături de imagine, impresara a scris și un mesaj de la mulți ani pentru cei doi sărbătoriți. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

„Să trăiți cu numele 10000 de ani!”, a scris impresara. 

Ce spune Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf 

Potrivit jurnaliștilor de la Click, Anamaria Prodan nu vrea să aibă din nou o relație de iubire cu Laurențiu Reghecampf, ci dorește să se comporte ca doi oameni maturi și civilizați, de dragul băiatului pe care îl au împreună. Citește mai multe aici. 

„Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă, care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu Reghecampf de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe. E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Nu mai are rost răutatea! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ”, a spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni