• PRO TV
  • Vama a lansat piesa „Barosanii”. Cum apare Tudor Chirilă în videoclip

Vama a lansat piesa „Barosanii”. Cum apare Tudor Chirilă în videoclip

Vama a lansat piesa „Barosanii”. Cum apare Tudor Chirilă în videoclip

Piesa „Barosanii” a fost anunțată de Tudor Chirilă pe contul său de Facebook, iar melodia vine însoțită de un videoclip captivant, filmat într-o stână. 

„Vom cânta piesa și dăm drumul la videoclipul supemeseriaș pe care l-am filmat într-o stână. Așa că, vorba single-ului: Hai vino să vezi cum e cu șmecheria, dacă mișc un deget opresc România”, anunța Tudor Chirilă, acum trei zile, lansarea melodiei. 



În videoclip, Tudor Chirilă apare cu un look neobișnuit, care ne amintește de personajul Joker. Versurile scrise de artist te duc cu gândul la problemele societății de astăzi. 

Fanii au primit cu mult entuziasm noua piesă. „Clip unic! Bravo, multumim!”; „Geniali ca întotdeauna”; „Ritm perfect, versuri actuale! "dureros" de frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile de pe YouTube. 

Trupa Vama, alături de unii dintre cei mai populari artiști ai momentului, între care BLANCO, GSA, MAIDAN, Iulian Nunuca, Winael Baldus, Lia, Paulina, Dj CS84, vor concerta la Iași, pe 20 mai. 
 
În deschiderea concertului Vama, vor cânta Winael Baldus și Iulian Nunuca, iubiți de public de pe scena Vocea României. Show-ul, care se va încheia cu concertul Vama, va avea loc în Amfiteatrul & Grădinile Palas și se va desfășura între orele 16.00 - 23.00.  
 

Sursă foto/ Instagram, captură video YouTube
Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni