• PRO TV
  • Secrete din relația Georginei Rodriguez cu Ronaldo

Secrete din relația Georginei Rodriguez cu Ronaldo

Secrete din relația Georginei Rodriguez cu Ronaldo

Cristiano Ronaldo este un fenomen pe teren și în afara terenului, iar relația lui cu Georgina Rodriguez a fost mereu sub lupă. 

Cristiano Ronaldo este un fenomen pe teren și în afara terenului, iar relația lui cu Georgina Rodriguez a fost mereu sub lupă.  Cu ceva timp în urmă, publicația firstsportz.com a scris despre câteva aspecte mai puțin cunoscute ale relației lor.

#1. Prima întalnire
 
Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au cunoscut pentru prima dată într-un magazin de lux unde Georgina lucra ca vânzătoare. Superstarul portughez i-a atras imediat atenția, lucru pe care l-a dezvăluit ulterior într-un interviu acordat în 2020. Probabil a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi s-au întâlnit din nou câteva zile mai târziu la un alt eveniment pentru un brand de modă.

#2. "Salariul" Georginei Rodriguez
 
Potrivit aceleași publicații, "salariul" este mai mult o indemnizație dată de Ronaldo partenerei sale. Firstsportz.com citează Telecinco, conform căruia Georgina primește lunar o sumă de 91.000 de dolari. Acești bani se adaugă veniturilor ei personale de aproximativ 11.000 de dolari, bani care provin din postările sponsorizate pe rețelele sociale.
 
#3. Georgina Rodriguez e, într-un fel, "dealerul" de mașini al lui Ronaldo
 
Potrivit Firstsportz.com, Georgina Rodriguez s-a transformat în dealerul de mașini secret al lui Ronaldo în februarie 2020, când a cheltuit extravagant pentru cel mai scump cadou, o mașină de lux în ediție limitată.

#4. Izbucnirea emoțională a Georginei pe terenul lui de fotbal
 
Georgina Rodriguez este o prezență regulată în tribune, de câte ori Ronaldo joacă. În 2019, la turneul final al UEFA Champions League, la Torino, Juventus a lui Ronaldo, a trebuit să îndure o înfrângere cu 2-0 în Spania și avea nevoie de o revenire pentru a trece în sferturile de finală. 
 
Superstarul portughez a dovedit încă o dată de ce este cel mai bun când vine vorba de meciurile eliminatorii, după ce a marcat pentru a câștiga egalitatea pentru Juventus. Georgina a fost filmată plângând în tribune, ceea ce i-a făcut pe oameni să-și dea seama câtă dragoste are modelul argentinian pentru Ronaldo.
 
#5. Regimul de antrenament al lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez
 
Ronaldo și Georgina și-au distrat fanii cu o mulțime de videoclipuri de antrenament, video-uri în care sunt văzuți făcând exerciții împreună în același timp și în moduri unice. 

Vezi in Galeria Foto mai multe poze cu Georgina Rodriguez 

VEZI ȘI VIDEO:


FOTO: INSTAGRAM GEORGINA RODRIGUEZ 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni