• PRO TV
  • Miliardarul care cheltuie 2 milioane $ pe an ca să întinerească face echivalentul a 20.000 de abdomene pe zi. Cum e posibil

Miliardarul care cheltuie 2 milioane $ pe an ca să întinerească face echivalentul a 20.000 de abdomene pe zi. Cum e posibil

Miliardarul care cheltuie 2 milioane $ pe an ca să întinerească face echivalentul a 20.000 de abdomene pe zi. Cum e posibil

Vestea că un miliardar excentric cheltuie 2 milioane de dolari pe an pentru a întineri a făcut vâlvă pe internet. Bărbatul în vârstă de 45 de ani își dorește să aibă organele și sănătatea unui puști de 18 ani, iar pentru asta monitorizează si documentează totul -  de la dietă, somn și suplimente alimentare până la câte erecții are pe noapte.

Acum însă Bryan Johnson lucrează intens la musculatura abdominală… stand în pat. Asta pentru că folosește un aparat revoluționar, care îi contractă mușchii abdominali. Miliardarul susține că 20-30 de minute conectat la acel aparat reprezintă echivalentul a 20.000 de abdomene. Ce-i drept, Johnson pare că nu are pic de grăsime, ci numai fibră musculară.

Miliardarul spune că se simte ca și cum i-ar smulge cineva mușchii abdominali când e conectat la aparat. 

Bryan Johnson se trezește la ora 5 dimineața, ia un pumn de suplimente pe zi și are o dietă vegană strictă cu alimente diverse, ca parte a unui proces meticulos documentat. 

Johnson a devenit bogat la 30 de ani când și-a vândut compania de procesare a plăților Braintree Payment Solutions către eBay pentru 800 de milioane de dolari, în numerar. Acesta promovează o rutină zilnică despre care spune că i-a oferit inima unui tânăr de 37 de ani, pielea unui tânăr de 28 de ani și capacitatea pulmonară și corpul unui tânăr de 18 ani.

Johnson are o echipă de 30 de medici și experți în sănătatea regenerativă care îi supraveghează regimul, a declarat el pentru Bloomberg News, citat de stirileprotv.ro.

Scopul său este că, în cele din urmă, toate organele sale majore - inclusiv creierul, ficatul, rinichii, dințîi, pielea, părul, penisul și rectul - să funcționeze așa cum erau la sfârșitul adolescenței, a spus Johnson.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni