• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu Melania Trump? Absența Primei Doamne de la arestarea lui Donald Trump a stârnit speculații legate de divorț

Ce s-a întâmplat cu Melania Trump? Absența Primei Doamne de la arestarea lui Donald Trump a stârnit speculații legate de divorț

Ce s-a întâmplat cu Melania Trump? Absența Primei Doamne de la arestarea lui Donald Trump a stârnit speculații legate de divorț

Absența Melaniei Trump de la arestarea lui Donald Trump a stârnit o serie de reacții din partea fanilor. Va divorță fosta Prima Doamna de fostul președinte al Americii?

Donald Trump trece prin momente dificile, iar soția să, Melania Trump, pare să nu-i fie alături ca altădată. Acesta se confruntă cu 34 de acuzații de falsificare a dosarelor legate de plățile ilegale făcute în campania din 2016, ce vizează o schemă de plată în bani către starul de filme pentru adulți, Stormy Daniels.

Pe fondul acestor acuzații, fostul președinte al Americii a fost arestat zilele de către autoritățile din Manhattan, așteptând procesul de judecată. Într-un moment atât de dificil pentru Donald Trump, Melania, soția sa, a fost de nevăzut, absență ce a stârnit o serie de suspiciuni cum că cei doi s-ar afla la un pas de divorț.

Ce s-a întâmplat cu Melania Trump?

Înainte de a fi pus sub acuzare pe 4 aprilie, Donald Trump a sosit la New York fără soția sa, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că Melania s-a săturat de dramele soțului și a decis să nu-l mai susțină.

Aceste suspiciuni au fost alimentate și de discursul susținut de Trump la Mar-a-Lago unde a mulțumit familiei pentru susținerea oferită în cadrul acuzării. Acolo au fost prezenți membri proeminenți ai familiei Trump, inclusiv Donald Jr., Eric și Tiffany Trump, mai puțin Fosta Primă Doamnă.

"Am o familie grozavă și au făcut o treabă fantastică. Au trecut prin multe".

Se pare că Melania Trump a decis să nu-și susțină soțul fizic deoarece este supărată pe legătura dintre acesta și starul pentru filme de adulți. Ba mai mult, aceasta nu își dorește să fie implicată în acest scandal, atenția ei fiind îndreptată către creșterea fiului lor, Barron.

"E supărată și nici nu vrea să audă", a declarat o sursă pentru "People". "Este conștientă de cine este soțul ei și încearcă să se detaşeze de toate alături de propria familie și câțiva prieteni apropiați".

Rămâne de văzut dacă Melania Trump va cere divorțul de fostul președinte al Americii sau va putea depăși și acest obstacol.

Sursă foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni