• PRO TV
  • Cine este soția lui Big Tima, „fiul ilegitim” al regelui Charles

Cine este soția lui Big Tima, „fiul ilegitim” al regelui Charles

Cine este soția lui Big Tima, „fiul ilegitim” al regelui Charles

Big Tima, pe numele său real Cristina Fideuan, este tânărul care a ajuns în atenția publicului larg în vara anului 2021, atunci când a postat pe TikTok un videoclip în care apărea la poarta Palatului Buckingham, cerându-i regelui Charles să îl recunoască oficial ca fiu.

Videoclipul în care Big Tima îi cerea Regelui să îl recunoască drept fiu al său s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, acolo unde o mulțime de oameni l-au imitat, folosindu-se de cele trei cuvinte care l-au făcut celebru: „Father! Papa! Help!”. Imediat cum a intrat în atenția colectivă, bărbatul a început o adevărată carieră în mediul online, iar acum postează constant videoclipuri cu el și cu soția sa. 

Cu toate că femeia este cunoscută pe profilul de TikTok al „fiului ilegitim” al regelui Charles, nu multă lume știe detalii despre ea. Numele său este Ileana și locuiește alături de Big Tima în Marea Britanie, acolo unde s-au mutat alături de fiul lor. Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, decizia de a părăsi România a fost influențată de dorința de a-i oferi copilului o educație mai bună. 

Ileana nu este la fel de populară pe rețelele de socializare precum soțul ei, însă se afișează și ea în diverse ipostaze, atât alături de Big Tima, cât și de alți oameni din showbiz (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ ILEANA)

@bigtima75

 

♬ sunet original - BigTima75


Big Tima vrea să facă show pe scena Românii au Talent

Românul este extrem de popular pe rețelele de socializare, acolo unde postează clipuri amuzante și farse, pentru a obține cât mai multe like-uri și share-uri. Pe TikTok, creatorul de conținut are peste 417.000 de urmăritori.

Big Tima vrea să facă show și să stârnească hohote de râs și la Românii au talent! Vineri, 7 aprilie, vedem cu ce număr s-a prezentat românul în fața celor patru jurați.

Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursă foto: Big Tima/Instagram, Big Tima/TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni