• PRO TV
  • Andreea Marin, despre antreprenoriat și prețul pe care l-a plătit pentru succes

Andreea Marin, despre antreprenoriat și prețul pe care l-a plătit pentru succes

Andreea Marin, despre antreprenoriat și prețul pe care l-a plătit pentru succes

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre viața de antreprenor și despre cheia succesului în afaceri. Fosta prezentatoare se implică în proiecte dragi sufletului ei și este recunoscătoare că fiica Violeta și iubitul Adrian o ajută de fiecare dată. 

Când vine vorba despre veniturile obținute din afaceri, Andreea Marin declară că nu este un antreprenor foarte bogat. 

„Depinde în ce măsori succesul, nu sunt un antreprenor foarte bogat. Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am. Dacă măsori succesul în proiecte frumoase și în a reuși să trăiești demn și să îți asiguri o viață civilizată, atunci, da, poți spune că sunt un antreprenor de succes”, a mărturisit Andreea Marin pentru Unica

Vedeta spune că cea mai mare satisfacție a ei este atunci când oamenii cu care lucrează revin la ea cu zâmbetul pe buze și noi propuneri: “pentru că s-au simțit bine și anterior, înseamnă că e bine ce faci”. 

Întrebată care este prețul pe care l-a plătit pentru succes, Andreea Marin a mărturisit: „În cazul meu, prețul înseamnă nopți nedormite, înseamnă multă muncă, înseamnă uneori sacrificii legate de viața personală. Nu poți face, chiar dacă ești antreprenor, ești propriul stăpân, nu poți face neapărat tot ce îți dorești la timpul la care visezi să faci asta. Există limitări. Azi pot, mâine nu pot. Am responsabilități, trebuie să le respect, trebuie să mă țin de ele, trebuie să fiu un om de cuvânt în ochii celor care au încredere în mine, să nu îi dezamăgesc”.

Vedeta are sprijin în businessul pus pe picioare atât de la fiica sa, Violeta, cât și de la iubitul Adrian. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de șase ani. Fosta prezentatoarea de la “Surprize, surprize” nu exclude căsătoria cu diplomatul român, însă își dorește ca lucrurile să se desfășoare în mod natural. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni