• PRO TV
  • Cine este și cum arată logodnica lui Remus Boroiu

Cine este și cum arată logodnica lui Remus Boroiu

Cine este și cum arată logodnica lui Remus Boroiu

Remus Boroiu a acceptat provocarea Survivor România cu zâmbetul pe buze și a reușit să atragă imediat simpatia publicului larg. Din păcate însă, susținătorii lui nu i-au acordat suficiente voturi, motiv pentru care seara trecută el a părăsit competiția. 

Remus Boroiu a avut un parcurs impresionant la Survivor România, acesta aducând multe puncte pentru echipa Faimoșilor. După Marea Unificare se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, acesta ajungând alături de Carmen Grebenișan la votul publicului. Deși spera să ajungă în finală, sportivul a primit mai puține voturi decât influencerița, motiv pentru care a părăsit definitiv show-ul de supraviețuire.

Chiar dacă avea mari așteptări în ceea ce privește competiția, Remus Boroiu nu trebuie să se descurajeze deoarece parcursul lui a fost unul impresionant! Mai mult decât atât, fostul Faimos urmează să se întoarcă la confortul de acasă, la mâncarea gătită și la logodnica lui. 

Sarah Solomon este femeia care îi aduce zâmbetul pe buze lui Remus Boroiu. Aceasta are o carieră în online, acolo unde vorbește cu femeile din comunitatea sa despre menstruație, yoga, sex sau nutriție. A început acestă carieră în momentul în care se confrunta cu dureri îngrozitoare în timpul menstruației, iar medicii nu îi ofereau soluții naturiste. 

Remus și Sarah s-au mutat în Bali, acolo unde au o casă abia terminată. Din locația de vis, Sarah postează o mulțime de fotografii incendiare, care stârnesc imediat atenția curioșilor. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CÂT DE SEXY E SARAH)

Sursă foto: onewildwomban/Instagram, Remus Boroiu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni