• PRO TV
  • (P) Fără microbi în viața ta! Pune bacteriile pe fugă cu Köber Zertifikat Plus cu ioni de argint

(P) Fără microbi în viața ta! Pune bacteriile pe fugă cu Köber Zertifikat Plus cu ioni de argint

(P) Fără microbi în viața ta! Pune bacteriile pe fugă cu Köber Zertifikat Plus cu ioni de argint

Fă cunoștință cu Zertifikat Plus, în episodul doi din seria Do it yourself by Köber, o emisiune ce-și propune să vină în întâmpinarea tuturor celor ce vor să-și renoveze singuri prin casă.

Vrei să faci din căminul tău un mediu sigur și sănătos? Kober îți pune la dispoziție cea mai bună soluție: Zertifikat Plus cu ioni de argint.

În episodul doi din Do it yourself by Köber, meșterul Adi și expertul Anamaria (reprezentanți tehnici ai Köber) îți vor dezvălui avantajele folosirii Zertifikat Plus și vei descoperi, printre altele, de ce este recomandată această vopsea pentru camera copilului.

Mai mult, în episodul Zerfitikat Plus, ce va putea fi urmărit pe VOYO și PROTV PLUS, vei afla pașii pe care trebuie să-i parcurgi când te apuci de renovat, ce ustensile trebuie să folosești și cum obții culoarea dorită.

Și pentru că orice muncă făcută cu pasiune are și partea sa distractivă, în finalul ediției din această săptămână veți putea vedea ce pedeapsă a primit moderatorul emisiunii, Kadi Bulgakov, de la meșterul Adi, după ce a pierdut pariul cu acesta.

Să trecem la treabă!

Citește continuarea articolului pe debarbati.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni