• PRO TV
  • Test de personalitate. Ce vezi prima oară în această imagine îți spune dacă ești prietenos sau instabil emoțional

Test de personalitate. Ce vezi prima oară în această imagine îți spune dacă ești prietenos sau instabil emoțional

Test de personalitate. Ce vezi prima oară în această imagine îți spune dacă ești prietenos sau instabil emoțional

"Care este primul lucru pe care îl vezi în această imagine?", își întreabă Mia Yilin, creator de conținut, urmăritorii de pe TikTok. Influencerul are aproape 400.000 de urmăritori pe platforma de socializare, iar filmulețele cu iluzii optice pe care le postează adună milioane de urmăritori. 

Este și cazul clipului de mai jos care a adunat peste 11,6 milioane de vizualizări. 

@mia_yilin What did you see first ? #personalitytest #psychologyfacts #psychologytest #trending #entertainment #funfacts #chinese #china #fengshui #fypシ #fyp #learnontiktok #chinesewithmia #mia_yilin #asian #fortune ♬ original sound - Mia Yilin ????

Ceea ce vezi prima dată în această iluzie optică îți poate spune dacă ești o persoană cu suflet bun și prietenoasă sau una instabilă din punct de vedere emoțional. 

Test de personalitate. Dacă ai văzut mai întâi munții

Mia explică, potrivit The Sun: "Ești o persoană foarte prietenoasă și bună la suflet. Nu-ți place să te cerți pentru lucruri mărunte, așa că adesea îi lași pe ceilalți să facă ce vor. Deși uneori îți lipsește inițiativa în viața ta, ești super harnică și întotdeauna dai totul 100%, chiar dacă nu primești prea multe în schimb".

Test de personalitate. Dacă ai văzut prima dată câinele

Dacă ai văzut prima dată un câine: "îți place să te prefaci că ești indiferent la evenimentele majore care se întâmplă în jurul tău. Dar, în realitate, te simți anxios și nesigur. Ești instabil din punct de vedere emoțional. Atunci când lucrurile merg așa cum vrei tu, exulți. Dar când nu se întâmplă așa, te simți foarte frustrat. De asemenea, iei promisiunile foarte în serios și ceea ce te enervează cel mai mult sunt oamenii care își retrag cuvântul dat".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni