• PRO TV
  • Anghel Damian a spus când se va căsători cu Theo Rose

Anghel Damian a spus când se va căsători cu Theo Rose

Anghel Damian a spus când se va căsători cu Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi fiind pe cale să devină părinți pentru prima dată. Fanii au fost luați prin surprindere în momentul în care îndrăgostiții au confirmat sarcina, iar acum sunt curioși când va avea loc nunta.

Anghel Damian este mai fericit decât a fost vreodată datorită relației înfloritoare pe care o are cu Theo Rose. Cei doi urmează să devină părinți în doar câteva luni, iar fanii abia așteaptă să afle cât mai multe detalii despre cel mai frumos cuplu din showbiz. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ THEO ROSE GRAVIDĂ ÎN 7 LUNI)

Recent, regizorul serialului CLANUL și Codin Maticiuc au fost protagoniștii celei mai noi emisiuni ale lui Selly, „Detectorul de minciuni”. Din platoul de filmare nu a lipsit Theo Rose, care a părut extrem de curioasă de răspunsurile partenerului său. După mai multe întrebări la care Anghel Damian a răspuns sincer, acesta a vorbit despre nunta cu vedeta:

„Nu știu data exactă la care mă voi căsători cu Theo Rose, dar vreau să fac acest pas. Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit despre subiectul acesta, va fi ceva intempestiv, adică pur și simplu vom spune „hai”, mergem la biserică acum și mâine la cununia civilă. Va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. Așa cred că se va întâmpla. Nu văd să se întâmple în același timp cu botezul, dar da, nunta va avea loc anul acesta”, a spus Anghel Damian.

Sursă foto: Anghel Damian/Instagram, Theo Rose/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni