• PRO TV
  • Big Tima, românul care a pretins că e fiul regelui Charles, show pe scena de la Românii au talent

Big Tima, românul care a pretins că e fiul regelui Charles, show pe scena de la Românii au talent

Big Tima, românul care a pretins că e fiul regelui Charles, show pe scena de la Românii au talent

Cristian Fideuan, sau Big Tima pe numele de scenă, a ajuns în atenția presei în vara anului 2021 după ce a postat pe TikTok un filmuleț în care apare la poarta Palatului Buckingham. În video-ul devenit viral, românul pretindea că este "fiul nelegitim" al regelui Charles și îi cerea acestuia să-l recunoască oficial.

„Father! Papa! Help!”, au fost cele trei cuvinte cu care românul care trăiește de 9 ani la Londra a stârnit amuzamentul internauților.

“Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu mama mea!”, mai spune bărbatul în filmulețul care a strâns milioane de vizualizări.

@bigtima75

 

♬ sunet original - BigTima75

Ulterior, Big Tima a explicat că totul a fost o farsă de dragul vizualizărilor și că s-a străduit „două săptămâni” să realizeze acel videoclip viral. 

Înainte de a deveni cunoscut cu filmulețul de la porțile Palatului Buckingham, Big Tima a mers și la sediul MI5, unde și-a depus CV-ul pentru a deveni spion. Într-un alt filmuleț a vizitat reședința lui Boris Johnson, premier la acea vreme, din Downing Street 10. 

Românul este extrem de popular pe rețelele de socializare, acolo unde postează clipuri amuzante și farse, pentru a obține cât mai multe like-uri și share-uri. Pe TikTok, creatorul de conținut are peste 417.000 de urmăritori. 

Big Tima vrea să facă show și să stârnească hohote de râs și la Românii au talent! Vineri, 7 aprilie, vedem cu ce număr s-a prezentat românul în fața celor patru jurați. 

Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni