• PRO TV
  • Dinu Maxer, pe Coasta de Azur cu o celebră actriță! Cum a fost surprins artistul

Dinu Maxer, pe Coasta de Azur cu o celebră actriță! Cum a fost surprins artistul

Dinu Maxer, pe Coasta de Azur cu o celebră actriță! Cum a fost surprins artistul

Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează după 18 ani de relație, veste care a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, amândoi își desfășoară activitățile separat, artistul fiind plecat pe Coasta de Azur, acolo unde s-a fotografiat alături de o celebră actriță din România!

Compozitorul trece printr-o schimbare radicală, acum că a anunțat divorțul de Deea Maxer. Chiar și așa, nimic nu îl oprește din a continua să facă ceea ce îi place. Recent, acesta s-a fotografiat pe Coasta de Azur alături de Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. (Vezi fotografia în galeria de mai sus)

„În vizită pe Coasta de Azur la producătorul clipului Vampire Dreams, din cadrul proiectului european Mystic Transylvania; pe faleza din Nisa, la o discuție cu Maia Morgenstern”, a fost mesajul transmis de Dinu Maxer pe Instagram.

Dinu și Deea Maxer, despre viitorul copiilor după divorț

La fel ca în cazul fiecărui cuplu care divorțează, cei mici sunt nevoiți să locuiască separat, fapt care i-ar putea face să sufere mult. Exact așa se întâmplă și în familia Maxer. Andreas va rămâne alături de Dinu, iar Maya va rămâne cu mama ei. Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în același bloc, pe aceeași scară, unde va locui de acum împreună cu fiica sa. 

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților. Deea a cumpărat un apartament și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! Noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa spună că nu e adevărat”, a spus Dinu într-o emisiune TV.

Sursă foto: Instagram/Dinu Maxer

VEZI ȘI: Dinu Maxer, spui tot sau îți ia gura foc?


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni