• PRO TV
  • Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: „Continuă să mă cucerească în fiecare zi”

Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: „Continuă să mă cucerească în fiecare zi”

Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: „Continuă să mă cucerească în fiecare zi”

În urmă cu mai mulți ani, Ramona Bădescu a decis să se stabiliească în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes. Deși a trecut printr-un divorț, frumoasa româncă nu s-a dat bătută și a continuat să caute iubirea adevărată, pe care a și găsit-o! Actrița și Fabio Cali au în plan să se căsătorească.

Ramona Bădescu s-a stabilit în Italia acum 33 de ani și prima oară a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Mariajul celor doi a durat, însă, aproape 7 ani, vedeta de la noi acuzându-l pe bărbat că ar fi fost violent cu ea. La vârsta de 51 de ani, actrița a adus pe lume primul copil cu bancherul Fabio Cali, bărbatul alături de care are de gând să își petreacă tot restul vieții. 

De curând, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit cât se poate de sincer despre relația pe care o are cu actualul partener, aducând în discuție și subiectul căsătoriei.

„Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.

Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Unica.ro.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Ramona Bădescu și mama ei, povești impresionante

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni