• PRO TV
  • Scandal de proporții în Franța! O membră a partidului lui Emmanuel Macron a pozat pentru Playboy

Scandal de proporții în Franța! O membră a partidului lui Emmanuel Macron a pozat pentru Playboy

Scandal de proporții în Franța! O membră a partidului lui Emmanuel Macron a pozat pentru Playboy

Un membru al guvernului Franței încă din 2017 a devenit ținta criticilor în rândul colegilor de partid după ce a apărut pe coperta revistei Playboy.

Marlene Schiappa, ministru pentru economie socială și asociații, cunoscută ca fiind o susținătoare a drepturilor femeilor și o luptătoare a egalității de gen, a decis să pozeze pentru revista Playboy într-un body alb, cu decolteu adânc, devenind astfel ținta criticilor în rândul colegilor de partid. Aceasta a oferit, de asemenea, și un interviu de aproximativ 12 pagini pe tema drepturilor femeilor și a membrilor comunității LGBT.

Marlene Schiappa a susținut inițiativa pentru adoptarea unei noi legi împotriva hărțuirii sexuale, care promitea amendarea bărbaților prinși că hărțuiesc femei pe străzile Franței.

Élisabeth Borne, prim-ministru al Franței din mai 2022, a criticat dur apariția lui Marlene Schiappa pe coperta revistei Playboy, susținând că: „este nepotrivită, mai ales în această perioadă”.

Franța se confruntă cu cea mai mare criză socială și politică din ultimii ani, după ce Emmanuel Macron a adoptat o controversată reformă a pensiilor.

Sursă foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni