• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger, într-o formă de zile mari! Actorul nu renunță la sală nici la 75 de ani

Arnold Schwarzenegger, într-o formă de zile mari! Actorul nu renunță la sală nici la 75 de ani

Arnold Schwarzenegger, într-o formă de zile mari! Actorul nu renunță la sală nici la 75 de ani

La 75 de ani, Arnold Schwarzenegger este într-o formă de zile mari! Actorul a fost surprins de paparazzi la o renumită sală de forță din Venice Beach, Los Angeles. 

Arnold Schwarzenegger a ajuns la locație pe bicicletă, iar acolo s-a întâlnit cu bunul său prieten, Dolph Lundgren. 

Starul din “Terminatorul” și-a lucrat mușchii la Gold’s Gym, o sală frecventată de mai multe celebrități din Cetatea Filmului. Un abonament la sala din Venice Beach pornește de la 100 de dolari pe lună, potrivit Daily Mail. Tot aici, se antrenează și fiul lui Arnold, Joseph Baena.

Cei doi actori au fost fotografiați antrenându-se la aparatele amenajate în curtea sălii de forță. Arnold și Dolph erau înconjurați de o echipă de camerameni și erau înconjurați de o echipă de camerameni și purtau lavaliere, semn că actorii fie colaborau pentru o emisiune specială, fie filmau un documentar despre fitness. (Vezi pozele în GALERIA FOTO de mai sus)

Arnold Schwarzenegger (75 de ani) și Dolph Lundgren (65 de ani) au fost culturiști înainte de a deveni faimoși la Hollywood. 

De-a lungul carierei de culturist, Arnold Schwarzenegger a câștigat numeroase premii, inclusiv “Mr. Olympia”, trofeul suprem din culturism. Schwarzenegger a câștigat concursul în 1970, fiind cel mai tânăr câștigător de “Mr. Olympia”, un record pe care îl deține și astăzi. A câștigat acest trofeu de 7 ori, iar în 1975 s-a retras din culturismul profesionist.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni