• PRO TV
  • Cum arată Julia Roberts cu breton. La 55 de ani, actrița are un look irezistibil

Cum arată Julia Roberts cu breton. La 55 de ani, actrița are un look irezistibil

Cum arată Julia Roberts cu breton. La 55 de ani, actrița are un look irezistibil

Cu părul ondulat și cu un zâmbet larg, inconfundabil, Julia Roberts se numără printre actrițele care nu și-au schimbat prea mult stilul de-a lungul anilor. A preferat ținutele elegante și coafurile simple. De obicei, a purta părul cu cărare pe mijloc și lăsat pe spate. 

La un eveniment organizat de un producător celebru de bijuterii, care s-a desfășurat recent în Geneva (Elveția), Julia Roberts i-a uimit pe toți cu noul ei look. Actrița s-a lăsat pe mâna stiliștilor și a adoptat o tunsoare cu breton. (Vezi mai multe imagini în galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Stewart ???????????????? (@elizabethstewart1)


Fanii au remarcat imediat schimbarea. „Tunsoare drăguță Julia”, a scris un admirator, în timp ce altul a adăugat: „Îmi place părul @juliaroberts”.

Protagonista din „Pretty Woman” (1990) este ambasador al brandului de bijuterii și apare într-o reclamă purtând un costum alb, cu pantaloni. 

10 lucruri interesante despre Julia Roberts

1. A câștigat un Oscar în 2014, pentru rolul din „August: Osage County”. De-a lungul carierei a câștigat 61 de premii. 
 
2. Ambii părinți ai Juliei Roberts au fost actori. Aceștia au divorțat în 1971. Chiar și frații mai mari ai actriței, Eric Anthony Roberts (66 de ani) și Lisa Roberts Gillan (58 de ani), sunt și ei actori.
 
3. Are rădăcini englezești, nemțești, suedeze, irlandeze și scoțiene.

4. A studiat jurnalismul, dar nu și-a luat niciodată diploma de licență.

5. Meg Ryan trebuia să joace rolul lui Vivian din „Preatty woman”. Aceasta a refuzat, așa că rolul i-a revenit Juliei Roberts, lucru care i-a adus celebritatea la nivel mondial. 

6. Este mama a trei copii, printre care gemenii Hazel și Finn, în vârstă de 18 ani. 

7. În 2020, actrița s-a mutat împreună cu familia ei în San Francisco, după ce a cumpărat o casă victoriană cu 5 etaje, veche de peste 100 de ani, în cartierul Presidio Heights, pentru suma de 8,3 milioane de dolari.
 
8. A mai fost căsătorită cu actorul și cântărețul country Lyle Lovett, din anul 1993 până în anul 1995. Anul trecut, Julia Roberts a aniversat 20 de ani de casnicie cu soțul ei, Danny Moder.

9. Ani de zile a fost cea mai bine plătită actriță din lume. Ea a primit 300.000 de dolari pentru „Pretty Woman” în 1990 și 25 de milioane de dolari pentru „Mona Lisa Smile” în 2003. Averea ei netă actuală este estimată la 250 de milioane de dolari.

10. Este o adevărată ecologistă, la fel ca Leonardo DiCaprio. Julia a susținut mai multe proiecte pentru mediu de-a lungul carierei sale, în special inițiative pentru aer curat. A încurajat cercetarea pentru a fi descoperite noi surse de energie, mai curate. 
 
 

Sursă foto: Instagram, Getty Images 
Vezi și: Sienna Hollen, de la miss România la Hollywood



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni