• PRO TV
  • L-a părăsit Deea pe Dinu Maxer pentru alt bărbat? Ce spune artistul

L-a părăsit Deea pe Dinu Maxer pentru alt bărbat? Ce spune artistul

L-a părăsit Deea pe Dinu Maxer pentru alt bărbat? Ce spune artistul

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat pe toată lumea. După o relație de 18 ani și doi copii, cuplul a anunțat că vor merge pe drumuri separate, însă fără a oferi prea multe motive cu privire la despărțire. Pe fondul acestor vești au apărut în presă zvonuri cum că Deea l-ar părăsi pe Dinu Maxer pentru alt bărbat. Iată ce spune artistul!

În timp ce unii fani și-au exprimat regretul pentru despărțirea dintre cei doi, au existat și guri care au spus că Deea l-ar părăsi pe tatăl copiilor ei pentru alt bărbat, un medic alături de care aceasta s-a afișat pe rețelele de socializare.

În fata acestor acuzații, Deea s-a rezumat la a publica doar un citat de la Anton Pann ''Gura lumii numai pământul o asupă!'', în timp ce Dinu Maxer a ținut să infirme zvonurile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deea (@deeamaxeroficial)

„Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, sau el pentru Deea, nu au intervenit, astfel încat să ne despartă, nu a existat o a treia persoană. Eu nu am o prietenă, ea nu are prieten. Suntem amândoi singuri. (...) Dacă eu astă seară ies în club și mă duc să mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și eu apar cu ea poimâine la un restaurant, asta nu înseamnă că femeia respectivă este cea care a despărțit cuplul Maxer”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru o emisiune TV.

Vezi și:



Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni