• PRO TV
  • Andreea Marin, anunț neașteptat după șase ani de relație cu Adrian Brâncoveanu! Ce spune vedeta despre căsătorie

Andreea Marin, anunț neașteptat după șase ani de relație cu Adrian Brâncoveanu! Ce spune vedeta despre căsătorie

Andreea Marin, anunț neașteptat după șase ani de relație cu Adrian Brâncoveanu! Ce spune vedeta despre căsătorie

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu de nu mai puțin de șase ani și, cu toate că preferă discreția, fosta prezentatoare TV a făcut noi dezvăluiri despre povestea sa de dragoste. 

Elegantă și rafinată, fosta prezentatoare TV a preferat întotdeauna să ocolească subiectele care țin de viața sa privată. Totuși, de data aceasta, nu s-a ferit și a vorbit cât se poate de sincer despre relația pe care o are cu partenerul său, Adrian Brâncoveanu.

Nu exclude căsătoria, dar vrea să lase lucrurile să se desfășoare în mod natural, punând accentul pe cele mai importante aspecte într-o relație: încrederea și susținerea.

„Cred în căsătorie, de ce nu. Nu trebuie să pui o ștampilă pe viața ta, pentru că ai trăit niște lucruri, care poate nu au ieșit așa cum ți-ai dorit. Instituția în sine nu este ceva de anulat, pentru că ai avut o experiență nefastă sau că ți-ai creat o idee fixă despre.

Nu sunt la curent cu scandalurile din showbiz și poate că e mai bine așa. Nu sufăr pentru despărțirile altora și nici nu obișnuiesc să mă uit peste gardul vecinului, pentru că am destule în curtea mea cum se spune”, a mărturisit Andreea Marin la emisiunea WOWnews.


Sursă foto: arhiva

VEZI ȘI:  Andreea Marin, sărbători cu ... surprize

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni