• PRO TV
  • Jennifer Lopez, pictorial nud la 53 de ani. Fanii au lăudat-o pentru felul în care arată: "Ben este un norocos"

Jennifer Lopez, pictorial nud la 53 de ani. Fanii au lăudat-o pentru felul în care arată: "Ben este un norocos"

Jennifer Lopez, pictorial nud la 53 de ani. Fanii au lăudat-o pentru felul în care arată: "Ben este un norocos"

Jennifer Lopez continuă să uimească cu fiecare apariție. La 53 de ani, artista a pozat nud în cadrul unei colaborări cu un brand de haine și încălțăminte, uimindu-și fanii cu silueta de invidiat.

Jennifer Lopez a renunțat la haine pentru a-și promova noua linie de încălțăminte creată în colaborare cu brandul american, Revolve. Deși arată incredibil, cântăreața și actrița nu a lăsat prea mult la vedere, fiind acoperită de extensii de păr extrem de lungi, care îi ajungeau mai jos de coapse. Întrucât intenția a fost de a atrage atenția asupra pantofilor, Jlo a purat doar o pereche de sandale albe, cu bretele lungi.

"Colecția asta mă reprezintă! A fost distractiv să încerc pantofii și îmi place platforma, strălucirea și senzualitatea! Revolve și întreaga echipă au fost un partener atât de bun. Mi-a plăcut să văd cum totul prinde viață - atât de multe detalii intră în fiecare pantof", a declarat Jennifer Lopez pentru People.

La vederea imaginilor îndrăznețe, părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce mulți dintre ei i-au lăudat sex-appealul și forma fizică, au existat și câteva persoane care au acuzat-o pe vedeta că a exagerat cu photoshopul:

"Ben este un norocos", "Ești superbă", "I-ați schimbat fața un pic prea mult în procesul de editare", "În unele poze nici nu arată că ea", "Filtre, photoshop, ce ar trebui să mai credem?", au fost doar câteva dintre comentarii.

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO de mai jos:

Sursă foto: Instagram
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni