• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf Junior, cadou pentru Anamaria Prodan: „Aerul meu”

Laurențiu Reghecampf Junior, cadou pentru Anamaria Prodan: „Aerul meu”

Laurențiu Reghecampf Junior, cadou pentru Anamaria Prodan: „Aerul meu”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Aceasta a reușit să își creeze o carieră impresionantă într-o lume condusă, în general, de bărbați. De-a lungul anilor, ea s-a făcut remarcată atât datorită aspectelor profesionale, cât și grație celor personale. 

Anamaria Prodan se bucură de o viață de familie extrem de frumoasă, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara și antrenorul de fotbal au format un cuplu mai bine de 15 ani, însă în urmă cu aproximativ doi ani aceștia au decis să pună punct relației de iubire. La momentul respectiv, Reghe se afișa cu o nouă cucerire: Corina Caciuc, în timp ce Anamaria Prodan spera la o împăcare.

Timpul a vindecat rănile, iar în acest moment Anamaria Prodan susține că nu există resentimente față de fostul ei soț, alături de care are și un fiu. Chiar recent, ea a declarat public că își dorește să încheie orice discuție contradictorie cu Laurențiu Reghecampf, de dragul copiilor și a imaginii pe care cei doi au avut-o pe parcursul căsniciei. 

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a recunoscut că și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, care o face extrem de fericită. Noul partener de viață al impresarei nu și-a arătat niciodată chipul pe rețelele de socializare, însă a avut grijă să se facă plăcut în fața copiilor. Bărbatul i-ar fi cunoscut pe Laurențiu Reghecampf Junior, Rebecca și Sarah, cu care ar fi legat imediat o relație strânsă.

De 8 martie, Anamaria Prodan nu a postat niciun cadou scump de la noul partener, însă le-a arătat fanilor cum a răsfățat-o fiul ei, Bebeto. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINEA DE COLECȚIE)

Alături de fotografia în care Anamaria Prodan îl sărută pe cap pe Bebeto, ținând o vază cu lalele în mână, a fost scris și un mesaj extrem de emoționant:

#eusuntanamariaprodan???? și va prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ ! Cel mai deștept, înțelept, frumos, iubitor, minunat… aerul meu @laurentiureghecampfjr ❤️❤️❤️. #loveufromthemoonandback❤️

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni