• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor boteza copilul unor fani! Tinerii părinți, emoționați până la lacrimi

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor boteza copilul unor fani! Tinerii părinți, emoționați până la lacrimi

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor boteza copilul unor fani! Tinerii părinți, emoționați până la lacrimi

Momentul emoționant în care doi fani au venit la Bogdan și Cristina Pucean pentru a-i ruga să le boteze copilul a devenit viral pe rețelele de socializare. Cu lacrimi în ochi, tinerii părinți le-au oferit celor doi cadouri, un tort și flori.

După un eveniment la care au participat, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au avut parte de o mare surpriză din partea unor fani. Cei doi tineri, care au devenit de curând părinți, l-au surprins pe artist cu o cerere neașteptată, aceea de a-i boteza copilul. Momentul a fost filmat și publicat pe contul de TikTok al artistului, unde fanii i-au lăsat sute de reacții și mii de aprecieri.

„Și dacă vreți, nu am niciun fel de pretenție, pentru bani sau ceva, să mi-l botezi. Când vrei tu, când vei fi tu liber. De la 7 stau în picioare, de la 7 jumătate stau numai aici. Vă iubim din tot sufletul nostru”, au spus cei doi părinți.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, vizibil emoționați, nu au stat prea mult pe gânduri și le-au oferit răspunsul! 

„Cu mare drag! Nu mai știu să vorbesc. Îl cheamă și Marian, ca pe mine! Gata, păi cum să nu-l botezăm? Cu mare drag!, a spus Bogdan de la Ploiești, vizibil emoționat de propunerea celor doi fani.

 

@bogdandelaploiesti.haz CAM ASA E VIATA NOASTRA !!! ❤️ @CRISTINA PUCEAN ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions


Sursă foto:  Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni