• PRO TV
  • Amarah i-a dezvăluit Oanei Zăvoranu câți bani câștigă lunar din TikTok: „Tot ce am, am din TikTok”

Amarah i-a dezvăluit Oanei Zăvoranu câți bani câștigă lunar din TikTok: „Tot ce am, am din TikTok”

Amarah i-a dezvăluit Oanei Zăvoranu câți bani câștigă lunar din TikTok: „Tot ce am, am din TikTok”

Amarah este cea mai urmărită femeie transgender din România, aceasta având o comunitate impresionantă de fani atât pe Instagram, cât și pe TikTok. În ultimii ani, ea a început să fie din ce în ce mai activă pe cea de-a doua platformă menționată, care nu doar că a ajutat-o să cunoască foarte multe vedete, ci i-a adus și un venit lunar care depășește salariul multora.

Concret, Amarah câștigă bani din donațiile primite pe TikTok de la fani. Totul se desfășoară foarte simplu: tânăra transgender deschide telefonul mobil, pornește un live, iar oamenii îi oferă cadouri sub diferite emoji-uri, care ulterior se transformă în monede virtuale. Odată câștigate în cont, ele pot fi transferate pe PayPal cu condiția să depășească numărul de 100. 

Amarah este foarte sinceră pe live-urile sale, acolo unde ba vorbește cu fanii, ba povestește experiențele sale amuzante prin care a trecut în viața de zi cu zi. Pentru tot ce face pe TikTok, publicul ei o răsplătește și o ajută să își câștige un venit destul de mare în fiecare lună. Chiar mai mult, fiind atât de urmărită, Amarah s-a împrietenit cu personaje cunoscute din România precum Bianca Drăgușanu sau Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu este la fel de implicată în platformă precum Amarah, însă și ea a început de curând să facă live-uri în care primește donații generoase. Recent, cele două au intrat împreună pe live, acolo unde tânăra transgender a spus câți bani câștigă lunar din TikTok:

„Oana, eu m-am operat, sunt transsexual, m-am operat din Tik-Tok din toate donațiile, mi-am pus dinți, m-am operat la nas, tot ce am, am din Tik-Tok. Câștig 15.000 de euro pe lună”, a spus ea. 

Oana Zăvoranu a fost curioasă dacă Amarah se simte bine și dacă operațiile au fost ceea ce și-a dorit. Tânăra transgender a recunoscut că se bucură pentru fiecare decizie luată și a dezvăluit succesul TikTok-ului: naturalețea și asumarea:

„Ca să fii cunoscută pe Tik-Tok trebuie să fii reală, așa cum ești tu în viața reală. Uite asta îmi place la tine, Oana Zăvoranu, naturalețea ta ca femeie

Oana Zăvoranu: Mulțumesc! Cu asta m-am născut”, a fost conversația celor două.

Sursă foto: Oana Zăvoranu/Facebook, Amarah/Instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni