• PRO TV
  • Lionel Messi, cadou spectaculos pentru echipa Argentinei

Lionel Messi, cadou spectaculos pentru echipa Argentinei

Lionel Messi, cadou spectaculos pentru echipa Argentinei

Lionel Messi este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți fotbaliști ai zilelor noastre, acesta reușind să câștige o mulțime premii de-a lungul carierei, însă cele mai important este, de departe, trofeul Cupei Mondiale pe care l-a obținut în Qatar alături de echipa Argentinei. 

Lionel Messi, după ce câștigat Campionatul Mondial din Qatar alături de echipa națională de fotbal a Argentinei, a reușit să își adauge încă un trofeu important în palmares. Acesta, la Gala FIFA The Best 2022 a pus mâna pe trofeul pentru „Cel mai bun jucător”.

Leo Messi a fost ales câștigător în detrimentul rivalului din finala mondială, Kylian Mbappe, cel care îi este și coechipier și al lui Karim Benzema. Ba mai mult decât atât, premiul Fan Award a mers către fanii argentinei. 

Pentru a arăta recunoștința pe care o poartă echipei naționele de fotbal a Argentinei, Leo Messi a cumpărat 35 de telefoane mobile personalizate marca Apple, pe care ulterior le-a placat cu aur din 24 karate. Starul lui PSG nu s-a oprit aici, ci a și inscripționat sigla naționalei Argentinei pe fiecare dispozitiv, alături de numele fiecărui jucător. Suma investită ar ajunge la 200.000 de euro.

"Ne-a spus că își dorește un cadou special pentru jucători și staff pentru a sărbători minunata victorie, dar nu a vrut clasicele ceasuri. Așa că i-am sugerat telefoanele mobile aurii, cu inscripții și i-a plăcut ideea", a declarat deținătorul firmei.  


După ce a câștigat trofeul pentru cel mai bun jucător în Gala FIFA The Best 2022, desfășurată la Paris luni seară, Leo Messi a susținut un discurs, fiind vizibil emoționat:

"Vreau să spun că e o plăcere să fiu aici din nou, între cei trei, Benzema, chiar dacă nu e, Kylian, ambii au avut un an extrem de mare. Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei, sunt aici azi Scaloni, Dibu, fără ei nu am fi azi aici. Trofeul e parte din ei, e recunoașterea pentru echipă.

A fost o nebunie anul ăsta după atâta luptă, după cât am insistat, e un vis pentru orice jucător, foarte puțini jucători reușesc să îl câștige, mulțumesc Lui Dumnezeu, eu am reușit.

Mulțumesc familiei, argentinienilor pentru modul în care am trăit, va rămâne pe viață în amintirile noastre. Îi pup pe băieții mei, care ne urmăresc, e momentul să mergeți la somn. Vă mulțumesc", a spus argentinianul.

Sursă foto: Arhivă ProTV, Getty

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni