• PRO TV
  • Cum l-a surprins Adi Minune pe fiul lui Kamara, în timp ce artistul se afla la Survivor România

Cum l-a surprins Adi Minune pe fiul lui Kamara, în timp ce artistul se afla la Survivor România

Cum l-a surprins Adi Minune pe fiul lui Kamara, în timp ce artistul se afla la Survivor România

Kamara este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România, acolo unde a plecat pentru a-i face o viață mai ușoară fiului său. După cum este bine știut, Leon suferă de tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală cauzată de o anumită leziune sau boală, având ca rezultat pierderea parțială sau totală a utilizării trunchiului și membrelor. Pentru ca el să poată trăi precum un copil normal, trebuie să fie supus multor intervenții costisitoare.

Kamara luptă de ani de zile pentru a-i aduce zâmbetul pe buze fiului său, Leon. Cel mic are nevoie de multe intervenții chirurgicale costisitoare pentru a ajunge să fie iarăși pe propriile picioare. Acesta urmează să fie operat de mai multe ori anul viitor, atât în România, cât și în alte țări din Europa. 

Înainte de a pleca la Survivor, Kamara a recunoscut că motivul pentru care a acceptat provocarea este strâns legat de dorința acestuia ca fiul său să fie complet sănătos. Pentru intervenții, Leon ar avea nevoie de aproximativ 100.000 de euro, bani pe care i-ar obține dacă ar câștiga „Survivor România 2023!” 

„Leon o să mai aibă intervenţii chirurgicale, dar nu anul acesta. Probabil la anul, din ce ne-au zis medicii, o să se întâmple asta. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de muşchi pentru că el are puseu de creştere şi la fiecare puseu de creştere mai mare are nevoie de această alungire de muşchi încât să nu pună presiune muşchii pe oase şi să se strângă oasele”, spunea Karama, înainte să plece la „Survivor”.

În timpul în care Kamara se afla în Republica Dominicană și lupta pentru a rămâne în concurs, Leon a avut parte de o adevărată surpriză. (VEZI ÎN GALERIA FOTO SURPRIZA) Adrian Minune i-a făcut o vizită micuțului care pentru un moment se află în grija mamei sale, apoi l-a scos la un restaurant din București. 

Pe Facebook-ul lui Kamara, administrat în acest moment de alți oameni, au apărut imagini cu Adi Minune și Leon, alături de o descriere emoționantă:

„Doua Minuni ! Weekend MINUNAT sa aveți !!!”, este textul atașat fotografiilor. 

Sursă foto: Kamara/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni