• PRO TV
  • Bia Khalifa s-a afișat alături de un bărbat celebru după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa s-a afișat alături de un bărbat celebru după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa s-a afișat alături de un bărbat celebru după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa și Fulgy și-au jurat iubire veșnică, însă după câteva luni povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu a stat foarte mult pe gânduri și a confirmat imediat separarea de fiul Clejanilor, scoțând la iveală noi detalii șocante din intimitatea cuplului. 

De-a lungul relației cu Fulgy, Bia Khalifa a ieșit de nenumărate ori în spațiul public pentru a vorbi despre iubirea pe care i-o purta partenerului ei. Cu toate că aveau planuri de nuntă și susțineau că familia din Clejani se bucură că au o asemenea noră, cei doi s-au separat, iar modelul OnlyFans susține că este mult mai fericită singură. 

La scurt timp după ce a confirmat despărțirea, Bia Khalifa a fost prezentă la o petrecere unde s-a întâlnit cu Giani Kiriță. Se pare că cei doi au păstrat o relație strânsă după experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și nu s-au sfiit să se fotografieze și să afișeze imaginile pe rețelele de socializare (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINILE CU GIANI ȘI BIA KHALIFA). 

Aceștia nu doar că s-au postat împreună, ci au atașat și o descriere: „Regina și Regele”. 

Bia Khalifa s-a despărțit recent de Fulgy și chiar dacă nu a dezvăluit motivele pentru care s-a produs ruptura, blondina și-a asumat faptul că ea a fost cea care a luat hotărârea:

„Bine că am scăpat de săracul ăla. Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine”, a spus Bia pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, Giani Kiriță/Facebook, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni