• PRO TV
  • Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender de pe TikTok, bătută și umilită în plină stradă! Cum s-a întâmplat totul

Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender de pe TikTok, bătută și umilită în plină stradă! Cum s-a întâmplat totul

Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender de pe TikTok, bătută și umilită în plină stradă! Cum s-a întâmplat totul

Cea mai urmărită româncă transgender de pe TikTok a trecut recent prin clipe greu de imaginat. Mai multe persoane au atacat-o pe un bulevard foarte cunoscut din Capitală și tot momentul a fost filmat, iar mai apoi publicat în mediul online.

Amarah s-a făcut remarcată pe TikTok datorită sincerității sale față de cei care o urmăresc. Tânăra are o comunitate de aproape 486 de mii de persoane care abia așteaptă să o vadă din nou cu zâmbetul pe buze. De data aceasta, însă, lucrurile au luat o întorsătură șocantă!

Tânăra transgender a fost atacată în plină zi, pe un bulevard foarte cunoscut din București, iar oamenii care treceau pe lângă ea se opreau la distanță, o filmau și râdeau, în loc să intervină. Însoțită de o prietenă, Amarah nu a avut nicio șansă în fața persoanelor care au agresat-o atât fizic, cât și verbal.

În acel moment era live pe TikTok și mii de persoane au văzut ce i s-a întâmplat. Unele râdeau, iar altele îi spuneau încontinuu să sune la poliție, care a ajuns la fața locului mult prea târziu. Tânăra a anunțat, ulterior, că a depus plângere, iar acum așteaptă un răspuns din partea autorităților.

Totul a pornit după ce Amarah ar fi acuzat-o pe una dintre persoanele care au acostat-o pe stradă că i-a furat o eșarfă în valoare de câteva sute de euro. Tânăra transgender a negat totul, iar de aici a început un scandal monstru.  
 

@paparazzi_tiktok0 #foryou #fypシ ♬ original sound - Paparazzi_tiktok0

@antonioyessss doamnee #fyp ♬ sunet original - Antonio.$❤️


Sursă foto: Instagram/ Captură TikTok

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni