• PRO TV
  • Lino Golden, decizie radicală după ce a intrat cu mașina într-un tramvai

Lino Golden, decizie radicală după ce a intrat cu mașina într-un tramvai

Lino Golden, decizie radicală după ce a intrat cu mașina într-un tramvai

Lino Golden se află în centrul atenției în aceste zile din cauza accidentului rutier în care a fost implicat. Artistul nu a acordat prioritate unui tramvai, iar impactul provocat i-a distrus bolidul de lux. După ce i-a linilștit pe fanii care se îngrijoraseră pentru starea lui de sănătate, cântărețul a făcut un nou anunț pe rețelele de socializare.

Lino Golden este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, acesta lansându-se alături de Alex Velea, cel care i-a fost mentor o bună perioadă de timp. După ce s-au certat, fiecare a mers pe drumul lui, cântărețul de muzică trap lansând noi piese departe de studiourile celui care l-a remarcat pentru prima dată. 

Recent, Lino a fost implicat într-un accident destul de grav de mașină după ce nu a acordat atenție unui tramvai. Impactul a fost atât de puternic încât bolidul de lux al artistului a fost complet avariat. Totuși, el și-a asumat vinovăția și a explicat cum s-a întâmplat totul:

„Cum am fost la un pas de moarte. (...) Eram pe o stradă cu obligatoriu la stânga, am dat prioritate primului tramvai, pe al doilea nu l-am văzut, m-a lovit”, a mărturisit Lino Golden pe TikTok.

După accidentul de mașină, Lino Golden a făcut un anunț pe rețelele de socialziare în care dezvăluie că are nevoie de un șofer fulltime. Singura cerință a artistului este că și-ar dori pe cineva care locuiește în zona Cosmopolis, București.

„Caut șofer fulltime. Să stea în zona Cosmopolis”, a scris Lino Golden pe InstaStory.

Sursă foto: Lino Golden/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni