• PRO TV
  • Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Eremia și iubitul ei. Cei doi sunt împreună de 7 ani

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Eremia și iubitul ei. Cei doi sunt împreună de 7 ani

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina Eremia și iubitul ei. Cei doi sunt împreună de 7 ani

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, formează un cuplu de șapte ani. Deși este mai rezervată în ceea ce privește viața sa personală, cântăreață a dezvăluit recent cum și-a cunoscut partenerul și cum evoluează lucrurile între ei.

Pe Edi Barbu, Alina Eremia l-a cunocut la sală, o pasiune comună pe care cei doi o împărtășesc și astăzi. Se cunoșteau din vedere, însă Edi a așteptat trei luni pentru a o aborda pe cântăreață, întrucât nu se așteptă să o cucerească, având în vedere că este o persoană publică.

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi", a declarat Alina Eremia în cadrul podcastului Fain&Simplu.

În cele din urmă, așteptarea a meritat, iar prima întălnire dintre cei doi a durat 12 ore, semn că scânteia s-a produs imediat:

„Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit suflestește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul".

Alături de el, artista a mărturisit că a învățat ce este iubirea adevărată și îi este recunoscătoare pentru tot sprijinul oferit:

„Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc. Chiar este o relație frumoasă și bine sudată".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni