• PRO TV
  • Mario Fresh, primele declarații după ce a ajuns la spital: „Mie de asta îmi e frică”

Mario Fresh, primele declarații după ce a ajuns la spital: „Mie de asta îmi e frică”

Mario Fresh, primele declarații după ce a ajuns la spital: „Mie de asta îmi e frică”

Mario Fresh este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, acesta fiind urmărit de peste 574.000 de oameni pe Instagram. Zilele trecute, comunitatea acestuia a fost luată prin surprindere după ce cântărețul a anunțat că se află la spital. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă!

Mario Fresh a ajuns pe patul de spital și a fost nevoit să fie pus sub anestezie totală pentru ca medicii să ducă la bun sfârșit procedurile prin care artistul să își recapete starea de bine. Se pare că oboseala acumulată de-a lungul timpului și durerile puternice de stomac l-au făcut pe artist să meargă în fața doctorilor. 

După ce i-a fost administrată o perfuzie, Mario Fresh a fost supus anesteziei totale pentru ca medicii să poată să îi facă o endoscopie, procedură prin care pot vedea ce se află în interiorul corpului. Acesta a recunoscut că a fost speriat de situație deoarece nu putut să aibă control asupra propriei sale persoane: (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE LA SPITAL)

„Eu nu mai știam cum este cu anestezia asta totală. Am mai făcut odată când aveam 12 ani, atunci mi-am rupt degetul, au trecut 11 ani de atunci. Voiam să zic că este tare rău. Mie de asta îmi este frică. Îi spuneam doctoriței înainte că aș vrea să fac endoscopia pe viu, ca să am control să știu și eu ce se întâmplă cu mine. Nu ai treabă , este cel mai tare lucru care ți se poate întâmpla. Eu aveam cred că 180 pulsul de la emoții și de frică și dintr-o secundă s-a stins lumina și în a două secundă ai deschis ochii cu medicii lângă tine spunându-ți că este totul bine. Este extraordinar de tare.”, au fost primele declarații ale lui Mario Fresh, după ce a ieșit din anestezie, pe pagina personală de Instagram.

Acum, Mario Fresh este departe de orice pericol și se simte mult mai bine:

„Gata mi-am revenit, asta a fost.”, a mai spus artistul.

Sursă foto: Mario Fresh/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni