• PRO TV
  • Amalia Enache a fost operată! Ce a pățit vedeta PRO TV

Amalia Enache a fost operată! Ce a pățit vedeta PRO TV

Amalia Enache a fost operată! Ce a pățit vedeta PRO TV

Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor PRO TV, a fost operată în dimineața zilei de 16 februarie 2023, după ce a suferit o criză de bilă.

La câteva ore de la operație, adică spre seară, Amalia Enache a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunța că se simte bine, alături de care a atașat și două fotografii de pe patul de spital.

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Cătălin Aliuș, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere. Mulțumiri întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastroenterologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanța București. P.S.: Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu”, a scris Amalia Enache pe Facebook.

„M-a decis insuportabilitatea durerii. Criza m-a decis, nu eu”, a scris prezentatoarea Știrilor PRO TV într-un comentariu, după ce o prietenă îi scrisese: „Te-ai decis, în final”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni