• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată în judecată de Bianca Drăgușanu: "Oricine poate să deschidă un proces"

Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată în judecată de Bianca Drăgușanu: "Oricine poate să deschidă un proces"

Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată în judecată de Bianca Drăgușanu: "Oricine poate să deschidă un proces"

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu și-au aruncat cuvinte grele până acum, iar de curând Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău. 

Aceasta din urmă afirmă că a fost denigrată și a pierdut câteva contracte de imagine. Cele din urmă se vor întâlni la tribunal, însă Claudia Pătrășcanu spune că nu dă atenție acestui aspect: 
 
„Drum bun până la Constanța. Oricine în zilele noastre de acum poate să deschidă un proces, important să ai dovezi pentru a deschide un proces, dovezile contează. Grijile mele sunt altele, copiii mei, activitatea mea, eu am treabă, nu stau, eu chiar am treabă serioasă. Am alte priorități în viață și treburi serioase, ăștia care nu au treabă, să deschidă procese. Eu am multe responsabilități”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.
 


Vedeta mai afirmă, pentru aceeași sursă:
 
„Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor."

FOTO: BIANCA DRĂGUȘANU INSTAGRAM / CLAUDIA PĂTRAȘCANU INSTAGRAM

VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni