• PRO TV
  • Simona Halep și-a petrecut Ziua îndrăgostiților la Paris! Cum s-a fotografiat tenismena

Simona Halep și-a petrecut Ziua îndrăgostiților la Paris! Cum s-a fotografiat tenismena

Simona Halep și-a petrecut Ziua îndrăgostiților la Paris! Cum s-a fotografiat tenismena

În luna octombrie anul trecut, Simona Halep a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă în sport, iar acum este suspendată pe termen nelimitat. În așteptarea veștilor în ceea ce privește scandalul de dopaj, tenismena a plecat la Paris, acolo unde și-a petrecut Ziua îndrăgostiților. Iată ce imagini a publicat pe rețelele de socializare!

Simona Halep pare mai fericită ca niciodată de când a divorțat de Toni Iuruc și chiar se speculează faptul că s-ar afla într-o nouă relație. Mai multe publicații au notat de-a lungul timpului că s-ar iubi cu Fabien Cosmao, care a colaborat și cu Serena Williams. Totuși, sportiva nu s-a afișat niciodată cu el în mediul online, dar nu se ferește să le arate fanilor alte aspecte din viața sa personală.

Ziua îndrăgostiților și-a petrecut-o în „Orașul iubirii” și cu siguranță nu a fost singură! Cert este că sportiva noastră nu a vrut decât să se relaxeze și să își pună gândurile în ordine înainte de a primi veștile în scandalul dopajului.

Audierea Simonei Halep, amânată! Tenismena a pledat nevinovată

Suspendarea provizorie pentru dopaj i-a dat peste cap cariera, dar sportiva nu se lasă deloc ușor. Și-a pregătit apărarea la Sport Resolutions, un tribunal independent din Marea Britanie, dar se pare că mai are de așteptat.

Simona Halep trebuia să fie prezentă la Londra pe data de 17 februarie, însă audierea a fost anulată, conform ProSport. În cazul în care nu va reuși să își dovedească nevinovăția, fosta soție a lui Toni Iuruc riscă patru ani de suspendare.

Vezi în galeria de mai jos cum s-a fotografiat Simona Halep la Paris

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Pericolul ascuns din apa potabilă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni