• PRO TV
  • A dat cu fața de pământ! Halle Berry, imagini virale când se împiedică și cade la un eveniment caritabil

A dat cu fața de pământ! Halle Berry, imagini virale când se împiedică și cade la un eveniment caritabil

A dat cu fața de pământ! Halle Berry, imagini virale când se împiedică și cade la un eveniment caritabil

Halle Berry a avut o apariție care a adus zâmbetele tuturor la o gală de caritate desfășurată în Los Angeles. Chiar când se pregătea pentru a urca pe scenă și a-și susține discursul, actrița s-a impedicat pe scări și a căzut cu fața de pământ. 

Căzătura hilară a fost surprinsă de camerele celor prezenți la eveniment. În imaginile virale pe internet se poate vedea momentul în care Halle Berry se împedică pe scări, cade pe burtă și se ridică cu ajutorul invitaților de pe scenă. Deși toată luma a fost șocată de căzătura actriței, Halle a făcut haz de necaj, avertizându-i, în glumă, pe cei prezenți că nu cumva să publice secvențele pe internet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Cu toate acestea, chiar Halle Berry a fost cea care a publicat clipul pe rețelele ei sociale, cu o descriere amuzantă în care explică situația:

'Ce s-a întâmplat a fost.... Draga mea prietenă @shillahekmatpiano m-a invitat să vorbesc la evenimentul ei caritabil care sărbătorește o organizație minunată numită @lookingbeyondla care strânge bani pentru copiii cu nevoi speciale... apoi s-a întâmplat asta!!!! Am căzut cu fața de pământ. Dacă puteți mergeți pe lookingbeyondla.com și donați. Copiii merită!".

Mulți dintre cei 8,1 milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram au lăudat-o pentru cât de bine s-a descurcat în această situație jenantă, lăsând comentarii de genul: "Nu, nu, nu: "Ce mod de a lua o gafă și de a o transforma într-un lucru pozitiv" și "Te-ai ridicat ca o campioană ce ești!".

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni